مسدود کردن اکانت

مسدود کردن اکانت

از پنل اصلی گزینه List / Modify Accounts را انتخاب کنید .



یوزر هایی را که می خواهید مسدود/باز کنید،از قسمت Select انتخاب کنید.
پس از انتخاب دکمه Suspend/Unsuspend را انتخاب کنید.

نکته: با مسدود کردن اکانت تمامی عملیات متوقف شده و مشتری دیگر امکان ورود به پنل و استفاده از FTP را نخواهد داشت.
نکته: هنگامی که bandwidth کاربر تمام شود به صورت خودکار حساب آن مسدود میشود.